Sikeresen bedobta a terméket a kosárba!

Kosár megtekintése

Rólunk

A CoraxBio márkanév a gyártó Corax-Bioner Biotechnológiai Zrt. lakossági, kiskerttulajdonosok számára fejlesztett termékeinek új, egységes márkaneve. Cégünk 2004-es alapítása óta elsősorban az agrárium, a nagytermelők, professzionális felhasználók számára készítette környezetkímélő növényvédőszereit és műtrágyáit, amelyhez a lakossági felhasználók eddig csak korlátozottan férhettek hozzá. Teljesen hazai tulajdonú vállalkozásként nem csak a gyártás, de a kutatás-fejlesztési munka is itthon, hazai szakemberek közreműködésével zajlik, ezért mindeddig olyan közegben dolgoztunk, ahol a szakértelem, az egyes növénykultúrák tudományos szintű ismerete szinte természetes.

Ugyanakkor felismertük, hogy épp ez a tudás, szakértelem az, amelynek híján a lakosság, a kert- és háztulajdonosok többsége gyakran elbizonytalanodik a gyümölcsfák, a gyep, díszkert vagy éppen konyhakert ápolása során. E felismerés vezetett el bennünket az új CoraxBio boxok elkészítéséhez, amelyekben a professzionális mezőgazdaságban már bizonyított termékeinket a lakosság számára szükséges kiszerelésben, a felhasználásukhoz szükséges szaktudással együtt csomagoljuk látványos, és bárki számára könnyen felhasználható formába.

A hatszögletű csomagokban szakembereink összegyűjtötték azokat a tápanyagokat és növényvédő szereket, amelyekre az adott növénykultúrának általánosságban szüksége van. Minden doboz részletes útmutatót is tartalmaz. Az elgondolásnak a fentieken felül része, hogy vállalatunk online szakértői támogatást is nyújt a CoraxBio boxok felhasználóinak, amelyhez korlátozás nélkül hozzáférhetnek honlapunkon keresztül.

Ugyanennek a személyes gondoskodásnak része aktuális rovatunk és hírlevelünk, amelynek használatával mindenkit értesítünk a számára fontos növénykultúrához tartozó, adott hónaphoz, évszakhoz kötődő tudni és tennivalókról. Szólunk, ha ültetni, metszeni vagy permetezni kell, hogy ezzel is levegyük a terhet vevőink válláról, és fokozzuk a kert és nem utolsó sorban a kerti munka adta örömöket.