Sikeresen bedobta a terméket a kosárba!

Kosár megtekintése

AKTUÁLIS

Aktuális sorozatunkkal azt szeretnénk elérni, hogy azok is mindig tudják, épp milyen kerti munkának van itt az ideje, akik nem profik ebben a szakmában, de hobbikertészként szeretnének mindent megtenni növényeik szépségéért és egészségéért. Itt, a honlapon, hónapról hónapra mindenki megtalálja, hogy mi a teendője kedves növénykultúrájával.

Természetesen nem tudunk minden elképzelhető növénytípusra külön kitérni, de a legelterjedtebb, legnépszerűbb csoportokra – ahogy a CoraxBio boxoknál is tesszük – mindig kínálunk információt. Akkor sincs probléma, ha nem tud rendszeresen oldalunkra látogatni. Iratkozzon fel havi hírlevelünkre, és mi felhívjuk figyelmét az időszerű teendőkre.

2017.06.19.

A nyár eleje, a június-júliusi időszak, amikor a szőlő védelme a legnagyobb odafigyelést igényli. Az időjárástól függetlenül mindig van kártevő, vagy kórokozó, amelyek ellen védekezni kell.
A peronoszpóra esetében tudjuk, hogy a csapadé

2017.04.24.

Legutóbbi bejegyzésemben az április második felétől aktuális palántázásról írtam, annak ellenére, hogy – mint meg is jegyeztem – az ablakból kitekintve szálingózó havat láttam. Ma reggel pedig szikrázó napsütést… Ami közben történt, az

2017.04.19.

Szent György napja mintegy határnap a falu, a kertművelő gazda életében. Ezen a napon hajtják ki első alkalommal az állatokat a legelőre, hagyományosan ekkor rajzolják be a „Jövések Könyvé”-be a szőlő hajtások adott évi állapotát. Ha nem is