Sikeresen bedobta a terméket a kosárba!

Kosár megtekintése

AKTUÁLIS

Aktuális sorozatunkkal azt szeretnénk elérni, hogy azok is mindig tudják, épp milyen kerti munkának van itt az ideje, akik nem profik ebben a szakmában, de hobbikertészként szeretnének mindent megtenni növényeik szépségéért és egészségéért. Itt, a honlapon, hónapról hónapra mindenki megtalálja, hogy mi a teendője kedves növénykultúrájával.

Természetesen nem tudunk minden elképzelhető növénytípusra külön kitérni, de a legelterjedtebb, legnépszerűbb csoportokra – ahogy a CoraxBio boxoknál is tesszük – mindig kínálunk információt. Akkor sincs probléma, ha nem tud rendszeresen oldalunkra látogatni. Iratkozzon fel havi hírlevelünkre, és mi felhívjuk figyelmét az időszerű teendőkre.

Jön, vagy már itt is van! Szerintem minden kiskerttulajdonos előtt ismert a paradicsomtövek őszi „összeomlása”. Szinte egyik napról a másikra a levelek alulról indulva megbarnulnak és néhány nap alatt az egész tő olyan, mintha leégették volna. Ezért hívják ezt a betegsége

2017.06.19.

A nyár eleje, a június-júliusi időszak, amikor a szőlő védelme a legnagyobb odafigyelést igényli. Az időjárástól függetlenül mindig van kártevő, vagy kórokozó, amelyek ellen védekezni kell.
A peronoszpóra esetében tudjuk, hogy a csapadé

2017.04.24.

Legutóbbi bejegyzésemben az április második felétől aktuális palántázásról írtam, annak ellenére, hogy – mint meg is jegyeztem – az ablakból kitekintve szálingózó havat láttam. Ma reggel pedig szikrázó napsütést… Ami közben történt, az