Sikeresen bedobta a terméket a kosárba!

Kosár megtekintése

AKTUÁLIS

Aktuális sorozatunkkal azt szeretnénk elérni, hogy azok is mindig tudják, épp milyen kerti munkának van itt az ideje, akik nem profik ebben a szakmában, de hobbikertészként szeretnének mindent megtenni növényeik szépségéért és egészségéért. Itt, a honlapon, hónapról hónapra mindenki megtalálja, hogy mi a teendője kedves növénykultúrájával.

Természetesen nem tudunk minden elképzelhető növénytípusra külön kitérni, de a legelterjedtebb, legnépszerűbb csoportokra – ahogy a CoraxBio boxoknál is tesszük – mindig kínálunk információt. Akkor sincs probléma, ha nem tud rendszeresen oldalunkra látogatni. Iratkozzon fel havi hírlevelünkre, és mi felhívjuk figyelmét az időszerű teendőkre.

Amikor e sorokat írom, néhány helyen még nap közben is mínusz tíz fok körüli fagyokat mutatnak a hőmérők. Bizonyosan sokakban – ahogy bennem is - megfogalmazódott a kérdés: hogyan reagálnak erre a növények károsítói? Mit várhatunk a következő vegetációban a növényvé

2 0 1 7

Békés, boldog, eredményekben gazdag Új Esztendőt kívánunk honlapunk valamennyi látogatójának, olvasójának!

Tisztelt Látogató!
Az időjárási előrejelzések éppen a kemény, téli, fagyos napokkal riogatnak bennünket. Ilyenkor k

A Szent István Egyetem Kertészettudományi Kara idén október 14-16 között rendezi meg a már tradícióvá vált Őszi Kertészeti Napok rendezvényét. 

A CoraxBio boxokkal és növényvédelmi és tápanyag-gazdálkodási szaktanácsadással várjuk az érdeklődőket