Sikeresen bedobta a terméket a kosárba!

Kosár megtekintése

AKTUÁLIS

Aktuális sorozatunkkal azt szeretnénk elérni, hogy azok is mindig tudják, épp milyen kerti munkának van itt az ideje, akik nem profik ebben a szakmában, de hobbikertészként szeretnének mindent megtenni növényeik szépségéért és egészségéért. Itt, a honlapon, hónapról hónapra mindenki megtalálja, hogy mi a teendője kedves növénykultúrájával.

Természetesen nem tudunk minden elképzelhető növénytípusra külön kitérni, de a legelterjedtebb, legnépszerűbb csoportokra – ahogy a CoraxBio boxoknál is tesszük – mindig kínálunk információt. Akkor sincs probléma, ha nem tud rendszeresen oldalunkra látogatni. Iratkozzon fel havi hírlevelünkre, és mi felhívjuk figyelmét az időszerű teendőkre.

2017.04.19.

Szent György napja mintegy határnap a falu, a kertművelő gazda életében. Ezen a napon hajtják ki első alkalommal az állatokat a legelőre, hagyományosan ekkor rajzolják be a „Jövések Könyvé”-be a szőlő hajtások adott évi állapotát. Ha nem is

2017.03.30.

A népi hagyomány szerint általában Szent György napja után, április végén lehet kiültetni a különböző zöldségfélék palántáit szabadföldre. Optimális feltételek mellett a különböző fajok esetében a megfelelő fejlettségű palánták nevel

Néhány napja engedett a tél a szorításából, a szabadba kilépve a kora-tavasz illatát is érezhettük. Ilyenkor az ember már vágyik a kiskertbe… Az időjárás, no meg az előrejelzések arra intenek, maradt tartaléka a télnek. 
A gyümölcsfák még nyugalmi állapotban